Free delivery to EU area! Delivery time 1-3 weeks.

Cart

Miksi meidän toimitusaikamme on niin pitkä?

Miksi meidän toimitusaikamme on niin pitkä?

Avataan Halivia Designin taustaa, miksi meillä on pitkät toimitusajat ja mitä meidän arkeen kuuluu


Miksi pitkät toimitusajat?


Kuten tuotteidemme yhteydessä kerromme, meidän toimitusajat ovat noin 1-2 viikkoa. Irina valmistaa kaikki meidän tuotteet käsityönä tilausta vastaan, joten tämä vaatii tietysti aikaa, mutta tässä taustalla on muitakin asioita, jotka vaikuttavat toimitusaikaan.


Irina hoitaa meillä siis tuotteiden valmistamisen, lähetyksen ja visuaalisen puolen esimerkiksi somesta. Minä hallinnollisen puolen ja asiakaspalvelun pääsääntöisesti, sekä autan Irinaa kaikessa missä voi. Yhdessä ideoidaan paljon postauksia, hoidetaan verkkokauppaa ja suunnitellaan uusia tuotteita. Tämän työnjaon lisäksi me olemme molemmat täyspäiväisesti päivätöissä arkisin. Hauska muuten, että olemme myös samassa yrityksessä päivätöissä, emme vaan saa toisistamme tarpeeksemme näin Halivian kautta! Hoidamme Halivian asiat vapaa-ajalla ja koitamme tietenkin viikonloppuisin myös saada asioita paljon eteenpäin.Kaikkein tärkein syy pitkähköihin toimitusaikoihin on perhe. Irinalla on lapset 4v ja 1v3kk, minulla 1v9kk ja toinen tulossa. Lapset ovat tärkein syy miksi välillä olemme tavoittamattomissa tai koitamme pitää päiviä, milloin ei olisi minkäänlaista työtä tehtävänä. Halivia on meille unelma, jota koitamme kasvattaa kohti täyspäiväistä yrittäjyyttä ainakin Irinan osalta. Tämän eteen jaksamme painaa kovaa duunia, tehdä tuotekehitystä ja toivottavasti saadaan talven aikana tuotua teille täysin uusia merinovillaisia tuotteita tilattavaksi!


Meistä on niin ihanaa ja hienoa, millaisen vastaanoton Halivia on saanut. Tätä tehdään puhtaasti rakkaudesta laadukkaisiin lastentuotteisiin ja intohimosta luoda jotain omaa.

Share using your favourite service