Free delivery to EU area! Delivery time 1-3 weeks.

Cart

Vinkit merinovillatuotteidemme monipuoliseen käyttöön

Vinkit merinovillatuotteidemme monipuoliseen käyttöön

Niin monta ihanaa käyttökohdetta; kurkkaa miten saat hyödynnettyä merinovillatuotteitamme monipuolisesti!

Suurin osa tuotteistamme on monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä. Pyrimme valmistamaan tuotteita, jotka ovat kauniita ja sopivat moneen erilaiseen käyttöön. Tähän postaukseen olen koonnut esimerkkejä vauvojen ja lasten tuotteiden monipuolisuudesta. Nämä ovat vain esimerkkejä, siitä miten tuotteita voi käyttää, näiden ihanien jättineuletuotteiden kanssa vain taivas on rajana!


Kaukalopussi – Ihana kaukalopussi sopii myös makuupussiksi, vaunupussiksi ennen isompaan lämpöpussiin siirtymistä ja ihanaksi pötköttelypaikaksi pienelle. Yhdeltä ihanalta asiakkaaltamme kuulimme, että heillä on keskeltä aukeava kaukalopussi käytössä unipesänä sohvalla! Tämä on myös aivan ihana idea, jättineulos on joustavaa, joten pussin saa avattua hyvin aivan auki. Koska esimerkiksi kaukalon vyöt on helppo pujottaa neuloksen läpi, tämän voi ottaa irti esimerkiksi reissussa, käyttää kohteessa unipesänä ja pistää takaisin kaukaloon, kun matka jatkuu.

Istuinpehmuste rattaisiin – Kun tämän pehmeääkin pehmeämmän pehmusteen seuraksi hankkii DIY-osastoltamme muutaman nahkaremmin, tästä saa taitettua kätevästi makuupussiksi! Näin istuinpehmusteen voi jo ottaa käyttöön ennen kuin rattaisiin siirtyminen on ajankohtaista. Istuinpehmustetta voi myös käyttää kotona tai reissussa mukavana alustana, johon vauvan voi laskea. Pehmuste on myös kaunis lisä sisutuksessa, se näyttää hyvältä esimerkiksi lastenhuoneen tuolin käsinojalla, pinnasängyn päädyssä koristeena tai vaikka päiväpeittona.Lämpöpussimme, eli Pupu-makuupussi, toukkapussi ja lämpöpussi tulikin käsiteltyä omana blogipostauksena, mutta ne ovat niin huipputuotteita, että haluan ne nostaa tässä vielä uudestaan! Nämä kaikki toimivat aivan loistavina kuvausrekvisiittoina. Toukkapussi ja sivusta aukeava Pupu-makuupussi sopivat hienosti heti vastasyntyneestä eteenpäin vauvakuvauksiin ja aivan ihanaksi, pehmeäksi lepopaikaksi vauvalle, joka ei ole vielä tottunut elämään äidin kohdun ulkopuolella. Tämä on vauvalle turvallinen paikka, kun äidin syli on varattu. Muutenkin näitä kaikkia jättineulepusseja voi käyttää ihan missä vain keksii! Autossa, rattaissa, vaunuissa tai vaikka pyöräilykärryssä! Ne sopivat myös loistavasti myös kotisohvalle pötköttelyyn tai esimerkiksi retkille esimerkiksi pulkan kyytiin!Vauvan viltti – mikä ihana lepoalusta, lämmike pienen ympärille, alusta lelukaaren alle tai pehmuste rattaisiin. Viltti taipuu kauniin ulkonäkönsä lisäksi todella moneksi! Se on aivan ihana lisä lastenhuoneen sisustukseen, mutta se on myös hyvin monikäyttöinen. Se toimii alustana missä vain, vaunuissa vilttinä tai vaunupehmusteena, matkasängyssä pienellä... Lista on loputon! Tämän päällä voit olla varma, että vauva ei palele kylmää lattiaa vasten vaan pysyy mukavan lämpimänä jumppahetkien aikana. Tätä voi myös käyttää näppärästi kaukalossa vilttinä tai kauniina koristeena lastenhuoneessa.

Unipesästäkin tein oman postauksen, mutta muistutellaan vielä sen huikeista puolista. Sen pesämäinen muoto takaa pienelle turvallisen olon siellä ollessa. Se toimii ihanana pinnasängyn pienentimenä, sohvalla pötköttelyssä, lattialla lelukaaren alla tai esimerkiksi vaunukopan pohjalla pehmusteena ja lämmikkeenä. Se on myös tietenkin kauniin ulkonäkönsä ansiosta kaunis lisä minkä tahansa huoneen sisustukseen ja on katseenkestävä vaativammankin sisustajan mielestä!  


- Reetta

Share using your favourite service