Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

Monikäyttöinen unipesä taipuu moneksi

Monikäyttöinen unipesä taipuu moneksi

Merinovillainen unipesä ei ole vain kaunis koriste kotiin, vaan siitä on paljon hyötyä ensimmäisten kuukausien aikana♥ Jokainen vanhempi muodostaa itse mielipiteensä siitä, onko unipesä tarpeellinen ja missä tilanteissa sitä haluaa käyttää. 

Lähtökohtaisesti kaikkia unipesiä suositellaan käyttämään valvotuissa olosuhteissa. 

Tässä postauksessa käydään läpi merinovillaisen unipesän käyttömahdollisuuksia ja hyviä ominaisuuksia!  ♥
Niin kuin aiemmassa postauksessa toin esille, merinovillalla on erinomainen lämmönsäätelykyky. Vastasyntyneen oma lämmönsäätely ei ole vielä käynnistynyt kunnolla, joten luonnonmateriaali tukee vauvaa tässä lämmönsäätelyssä paremmin kuin muut materiaalit. Merinovilla on myös pehmeää, eikä pistele niin kuin esimerkiksi lampaan villa, joten tämä ei myöskään ärsytä vauvan herkkää ihoa. Pehmeä pesämäinen unipesä ja sopivan lämmin materiaali auttavat vauvaa tuntemaan olonsa turvalliseksi. 


Merinovillainen unipesä on erinomainen pinnasängyn pienennin. Iso pinnasänky saattaa tuntua vauvasta turvattomalta, onhan hän viettänyt juuri yhdeksän kuukautta tiiviissä paketissa kohdussa. Unipesä ja sen reunat tuovat pienelle turvaa ja helpottavat totuttelua uuteen maailmaan.Mittatilatut unipesät sopivat myös mainiosti kehtoon tai ensisänkyyn. Merinovillainen unipesä sopii myös esimerkiksi vaunukopan pohjalle lämmikkeeksi, joustava jättineulos taipuu ja muotoutuu hyvin eri kokoisille alustoille, joten vaikka vaunukopan mitat eivät vastaisi aivan unipesän mittoja, saattaa unipesä silti hyvinkin sopia vaunuihin. Unipesä toimii vaunuissa hyvänä lämmikkeenä, mutta myös pehmentää vauvan matkustusta töyssyisemmässäkin maastossa. 

Kun vauva alkaa viihtyä leikkikaaren alla, unipesän voi mainiosti sijoittaa myös lattialle! Tällainen unipesä tai esimerkiksi jättineuleviltti, toimii hyvin leikkikaaren alla. Jättineulos tekee tuotteesta hieman paksumman, mikä on kovalla alustalla mukavampi vauvalle pötkötellä.  Unipesä on myös kevyt ja helppo siirrellä. Sen saa myös näppärästi taitettua kassiin mukaan! Unipesän voikin siis ottaa hyvin mukaan kyläilyille, tällöin vauvalla on aina tuttu nukkumapaikka tarjolla. Merinovillainen unipesä on myös kaunis lisä sisustukseen ja se sopii hyvin myös vauvakuvauksiin rekvisiitaksi. Ihana jättineulos sopii suloisten vauvakuvien taustaksi niin kauniisti! 


Jos tykkäät tehdä käsitöitä, voit tehdä merinovillaisen unipesän itse meidän ohjeellamme. Teemme kaikki työmme huolella ja rakkaudella, mutta äidin rakkaudella tehtyä pesää ei voita mikään! Setti sisältää sekä langan että ohjeen, helppoa!


Merinovillaiselle jättineulos-unipesälle löytyy varmasti monia muitakin käyttökohteita, tässä niistä nyt mainittu muutama!


- Reetta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi