Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

Tilaustuotteet

Tilaustuotteet

Millaisia tuotteita meiltä saa tilaustyönä? Inspiroidu ja kerro meille rohkeasti millainen idea sinulla olisi mielessäsi!


Millaisia tuotteita meiltä saa tilaustyönä?


Meidän valikoima merinovillaisten tuotteiden kohdalla on laaja, koska valmistamme tuotteet tilausta vastaan ja käytämme samaa materiaalia kaikkiin tällä hetkellä valikoimassa oleviin tuotteisiimme. Miksipä siis emme pitäisi näitä kaikkia ihanuuksia valikoimassa, jotta jokainen voi sieltä löytää itselleen parhaan vaihtoehdon.

Mutta mitä jos sitä parasta vaihtoehtoa ei löydy? Ei hätää, me teemme myös tuotteita asiakkaan oman vision perusteella! Jos sinulla on mielessäsi idea tai tietyt mitat, pystymme näiden perusteella tekemään version, josta voit kuvien perusteella päättää, onko se käyttöösi sopiva. Näin ovat syntyneet tuotteistamme mm. kaksosten unipesä ja Pupu-makuupussi!
Ei haittaa, jos visiosi ei ole aivan tarkka tai et ole aivan varma vielä miten sen toteuttaisit tai selittäisit. Voidaan yhdessä pohtia ja hakea parasta mahdollista ratkaisua. Me olemme aina innoissamme, kun saamme tehdä jotain uutta ja tartumme mielellämme uusiin haasteisiin! Meiltä onnistuu esimerkiksi lemmikkien, kodinsisustuksen ja muiden lastentuotteiden valmistus. Olemme myös täysin avoimia tekemään valikoimassa löytyvistä tuotteista uusia versioita, esimerkiksi haluamillasi mitoilla. Isommille tuotteille tai lankatilauksille on laajempi värivalikoima, joten voimme tilata haluamasi värin myös valikoiman ulkopuolelta. Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi