Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

MEIDÄN TARINA

Halivia Designin tarina alkoi tammikuussa 2020 ja sen takana olemme me, Reetta ja Irina. 

Yhteinen taipaleemme alkoi jo noin kaksikymmentä vuotta sitten Hattulasta, kun Irina tuli Reetan kotiovelle kysymään "voitko olla?". Kävimme yhdessä sekä ala- ja yläasteen että lukion, harrastimme myös samaa urheilulajia samassa joukkueessa noin kymmenen vuotta. Molemmat valmistuimme liiketalouden koulutusohjelmasta tradenomeiksi ja siirryimme vielä saman yrityksen palvelukseen. Olemme siis olleet ystäviä jo tovin ja voisikin sanoa että tunnemme toisemme lähes läpikotaisin.

Meissä kahdessa yhdistyy innovatiivisuus ja luovuus. Reetta on aina haaveillut omasta yrityksestä ja hän on pullollaan uusia ideoita. Reetta on meistä kahdesta enemmän haaveilija ja myös se, joka kannustaa Irinaa uskaltamaan. Irina taas on meistä se luovempi, joka rakastaa tehdä käsitöitä. Hän osaa luoda langoista lähes mitä vain ja osaa toteuttaa Reetan kummalliseltakin kuulostavia ideoita, joista yhdessä suunnittelemalla saammekin aikaan ihania tuotteita! Irina on se järjen ääni ja hän tasaa Reetan innostusta; näin saamme aikaan käyttökelpoisia ideoita. Olemme siis loistava tiimi!

Me molemmat olemme pienten lasten vanhempia ja ajatus Haliviasta syntyikin meidän molempien ollessa äitiyslomalla. Etsimme laadukkaita jättineuletuotteita ja jättilankaa, mutta emme löytäneet mistään budjettiimme sopivaa vaihtoehtoa. Tilasimme lankaa Irinalle kokeiltavaksi ja pian saimmekin aikaan kauniita tuotteita, jotka herättivät muissakin pienten lasten vanhemmissa kiinnostusta. Haliviassa yhdistyy meidän rakkaus laadukkaita lastentuotteita ja suomalaista käsityötä kohtaan. Valmistamme kaikki tuotteet huolella ja rakkaudella, sekä vaadimme tuotteilta sellaista laatua, jonka hyväksyisimme myös lapsillemme.