Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Halivia Design Oy

3115553-1

Tähtiportinkatu 18 

13130 Hämeenlinna

0504144014

haliviadesign@gmail.com

Halivia Design on Halivia Design Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Halivia Design Oy.Halivia Design Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset Klarna Checkoutilla. Tarkemmat tiedot lasku- ja osamaksupalveluista löytyy Klarna Checkoutin ehdoista.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Halivia Design Oy:n ehdot.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Halivia Design Oy ei vastaa viivästymisen tai viivästymisestä johtuvien välillisistä haitoista. Pyrimme tiedottamaan verkkokaupassamme poikkeavista toimitusajoista.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Tilaus toimitetaan asiakkaan antamilla tiedoilla. Jos tuote palautuu virheellisten tietojen takia Halivia Designille, on asiakas velvollinen maksamaan tästä syntyvät kulut sekä kulut uudelleen lähetyksestä. Jos asiakas ei nouda pakettia postin toimitusaikojen puitteissa ja tilaus palautuu Halivia Designille, on asiakas velvollinen maksamaan lunastuksesta syntyvät kulut ja uudelleenlähetyskulut.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika on 5-14 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Jos on tarve nopeammalle toimitukselle, ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Palautusoikeus

Kaikki tuotteet tehdään käsityönä tilausta vastaan, tuotteiden mitoissa saattaa olla pientä heittoa käsityön luonteesta johtuen. Huomioithan myös, että tuotteiden värien sävy saattaa vaihdella käytetyn näyttöpäätteen mukaan. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos olet tyytymätön tuotteeseen, ota heti yhteyttä sähköpostitse haliviadesign@gmail. Asiakas on vastuussa palautuskuluista.  Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.  Palautettavassa tuotteessa ei saa olla eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Jos tuote palautetaan rikkinäisenä tai käytettynä, Halivia Designilla on oikeus pidättää korvaus arvonalenemisesta aiheutuneista kustannuksista asiakkaan palautuksesta.


Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan käytetyn maksutavan mukaisesti. Pakkaa tuote huolellisesti palauttaessasi. Mikäli tuotteen palautuslähetys katoaa, Halivia Design ei ole vastuullinen hyvittämään kadonnutta lähetystä. Muista säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes palautuslähetys on saapunut meille ja asiakaspalvelu on ottanut palautuksen käsittelyyn. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitilla todistat, että olet luovuttanut palautuksen kuljetettavaksi. 


Mittatilaustuotteiden osalta asiakas menettää palauttamisoikeutensa, sillä tuote on valmistettu asiakkaan koko- ja väritoiveiden mukaisesti.

Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, se pyritään korjaamaan tai korvaamaan uudella.


Palautusosoitteemme:
Halivia Design Oy
Tähtiportinkatu 18 
13130 Hämeenlinna
Finland

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Halivia Design Oy

haliviadesign@gmail.com

0504144014

Tähtiportinkatu 18 

13130 Hämeenlinna