Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

YHTEINEN ONNI - unipesä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Merinovillainen unipesä kaksosille!


150,00 €
Tuotekuvaus

Pienet kaksoset saavat turvaa toisistaan, joten yhteinen unipesä on mainio paikka heille elämän alkutaipaleelle. Pienet voivat nukkua toistensa turvissa eikä heitä tarvitse erottaa eri paikkoihin nukkumaan! 

Pesä tuntuu pehmeältä vauvojen herkkää ihoa vasten, ei lainkaan karhealta kuten tavallinen villa, sopii siis hienosti herkkäihoisille pienille. Merinovillan lämmönsäätelyn ansiosta vauvoilla on sopivan lämmin, eikä materiaali hiosta. Tämä luonnonmateriaali on loistava valinta pienille, joidenoma lämmönsäätely ei ihan vielä toimi oikein. Merinovilla auttaa siinä ja pitää huolta siitä, että tämä unipesä on vauvoille maailman toiseksi paras paikka, heti äidin sylin jälkeen!


Koko: sisämitta 60x70cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa

Tutustuthan vauvan turvalliseen uneen Tukesin sivuilla!