PEHMO - kaukalopussi
PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi PEHMO - kaukalopussi

PEHMO - kaukalopussi

92,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Merinovillainen kaukalopussi tekee autossa matkustamisesta vauvalle miellyttävämpää

Merinovillainen kaukalopussi istuu hyvin kaukaloon ja aukeaa edestä. Kaukalopussissa ei ole erillisiä aukkoja, vaan turvavyöt saa pujotettua helposti neuloksen läpi haluamastaan kohdasta. Tämä auttaa kaukalopussia sopimaan useimpiin turvakaukaloihin.  Neulos myös joustaa vauvan alla, joten vauvan alle ei jää ylimääräistä tai paksua kangasta, joka vaikeuttaisi vöiden kiristymistä, vaan neulos mukautuu vauvan painon alla. Kaukalopussin saa suljettua kahdella nahkahihnalla ja hihnojen paikkaa voi vaihdella oman mieltymyksen mukaan. Merinovilla on myös keinokuituja turvallisempi valita kaukaloon, koska sen syttymispiste on 500°c eikä se sula syttyessään. 

Merinovilla on loistava valinta kaukaloon,  se on materiaalina lämmin ja kevyt. Merinovilla tasaa myös lämpötilaeroja, joten pussia ei tarvitse aukoa kesken matkan. Vauva pysyy sopivan lämpöisenä tilanteesta riippumatta, lämmittää ulkona matkalla autoon ja viilentää jos autossa tuleekin lämmin. 


Koko: 35x70cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla / nahkalenkit nahkaa

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

Arvostelut 0 arvostelua