Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

PILVI - lämpöpussi, eri kokoja!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kaunis ja lämmin merinovillainen lämpöpussi lastenvaunuihin tai -rattaisiin


100,00 €
Tuotekuvaus

Merinovillainen lämpöpussi on loistava ja pitkäikäinen valinta vaunuihin ja rattaisiin! Sen voi ottaa käyttöön lastenvaunuihin makuupussina ja rattaisiin siirryttäessä valjaat saa helposti pujotettua neuloksen läpi.  Lämpöpussi aukeaa toisesta sivusta ja sen saa suljettua nahkahihnoilla. Lisäksi tämä lämpöpussi on myös upean näköinen. Saatavilla kolmea eri kokoa, pienin S-koko sopii myös tarvittaessa kaukaloon, M-koko sopii vaunukoppaan ja L-koko on ihana rattaissa!

Merinovilla on materiaalina huippuvalinta, koska se lämmittää muttei hiosta. Vauvalla on siis lämmin ja mukava olla vaunuissa.


Koko:  

S: 35x70cm

M: 40x80cm 

L: 50x100cm

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla / nahkalenkit nahkaa

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Käytä vain aikuisen valvonnassa ja tarkasta tuotteen kunto aina ennen käyttöä.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa.