PILVI - lämpöpussi
PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi PILVI - lämpöpussi

PILVI - lämpöpussi

99,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis ja lämmin merinovillainen lämpöpussi lastenvaunuihin tai -rattaisiin

Merinovillainen lämpöpussi on loistava ja pitkäikäinen valinta vaunuihin ja rattaisiin! Sen voi ottaa käyttöön lastenvaunuihin makuupussina ja rattaisiin siirryttäessä valjaat saa helposti pujotettua neuloksen läpi.  Lämpöpussi aukeaa toisesta sivusta ja sen saa suljettua nahkahihnoilla. Lisäksi tämä lämpöpussi on myös upean näköinen.

Merinovilla on materiaalina huippuvalinta, koska se lämmittää muttei hiosta. Vauvalla on siis lämmin ja mukava olla vaunuissa.


Koko:  Saatavilla kaksi kokoa, vaunukoppaan 40x80cm tai pidempi versio 40x100, joka menee rattaissa pidempään  (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla / nahkalenkit nahkaa

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

Arvostelut 0 arvostelua