MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti
MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti MERENNEITO  - aikuisen ja lapsen vilttisetti

MERENNEITO - aikuisen ja lapsen vilttisetti

219,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Merinovillainen merenneitovilttisetti aikuiselle ja lapselle!

Tällä viltillä aikuinen pääsee sukeltamaan mukaan lapsen merenneitoleikkeihin! Kukapa meistä ei olisi joskus halunnut olla merenneito? Setti sisältää vanhemmalle ja lapselle omat merenneitoviltit, eli molemmat pääsevät merenneidoiksi omalla kotisohvalla!

Merenneitoviltti on hauska lisä sisustukseen tai esimerkiksi leffailtaan sohvalla!  Syötävän suloinen jättineuleviltti on pehmeä ja mukava päällä. Viltin sisään on helppo pujahtaa yläpäästä sillä se on avonainen takaa puoleen väliin saakka. Sitten voikin jo pistää pyrstön heilumaan! 


Merenneitoviltit ovat 100% merinovillaa ja jokainen neulotaan käsityönä tilausta vastaan. Ilmoitettu pituus ei sisällä pyrstöä, eli kyseessä on vain puettavan osuuden pituus.

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

Arvostelut 0 arvostelua