Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

Vastasyntyneen pesä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pieni merinovillainen pesä, joka sopii esimerkiksi vauvakuvauksiin rekvisiitaksi


35,00 €
Tuotekuvaus

Pieni virkattu merinovillainen pesä, joka soveltuu rekvisiitaksi esimerkiksi kotona tai studiolla suoritettaviin vauvakuvauksiin! Tämä sopii niin koti- kuin ammattilaiskäyttöön. Suloisen pikkupesän avulla otat vastasyntyneestä tai pienestä vauvasta studiotason kuvia kotona. Pieni pesä on pehmeä ja lämmin vastasyntyneen ihoa vasten, joten vauvalla on mukava olo kuvauksissa.

Pesää voi käyttää myös esimerkiksi korina lastenhuoneen sisustuksessa, kun pesä on jäänyt liian pieneksi kuvattavalle kohteelle. Tätä ei siis tarvitse unohtaa kaappiin pölyyntymään, vaan sen käyttämistä voi jatkaa juurikin sisustuksessa!


Koko: halkaisijan sisämitta 35cm

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa. 

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa.