ILO - kaukalopussi
ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi ILO - kaukalopussi

ILO - kaukalopussi

92,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sivusta aukeava merinovillainen kaukalopussi tekee matkustamisesta vauvalle mukavaa!

Merinovillainen kaukalopussi istuu hyvin kaukaloon ja aukeaa sivusta. Turvavyöt saa pujotettua helposti neuloksen läpi haluamastaan kohdasta. Neulos myös joustaa vauvan alla, joten vauvan alle ei jää ylimääräistä tai paksua kangasta, joka vaikeuttaisi vöiden kiristymistä, vaan neulos mukautuu vauvan painon alla. Kaukalopussin saa suljettua sivusta kahdella nahkahihnalla ja hihnojen paikkaa voi vaihdella oman mieltymyksen mukaan. Merinovilla on myös keinokuituja turvallisempi valita kaukaloon, koska sen syttymispiste on 500°c eikä se sula syttyessään.

Loistava valinta kaukaloon, lämmin ja kevyt. Merinovilla tasaa myös lämpötilaeroja, joten pussia ei välttämättä tarvitse aukoa kesken matkan. 


Koko: 40x70cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen) 

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla / nahkalenkit nahkaa

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus. 

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

Arvostelut 0 arvostelua