Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

LÄMPÖ unipesä viltillä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Merino villainen päädystä avattava unipesä ja vilttisetti. Tämä setti on täydellinen tukemaan pienen unta!


150,00 €
Tuotekuvaus

Merinovillalangasta virkattu unipesä ja pesään sopiva viltti. Unipesän saa auki toisesta päädystä ja suljettua mukana tulevalla nahkaremmillä. Tämä takaa unipesän pitkäkäyttöiän, kun pesä ei tule jäämään pieneksi pituussuunnassa hetkeen!  Tämä on ihana lepopaikka pienelle nukkujalle, joka vielä totuttelee elämään isossa maailmassa, merinovillan lämmönsäätelyn ansiosta vauvalla on sopivan lämmin, eikä materiaali hiosta. Tämä luonnonmateriaali on loistava valinta pienelle, jonka oma lämmönsäätely ei ole ihan vielä toimi oikein. Merinovilla auttaa siinä ja pitää huolta, että tämä unipesä ja vilttisetti on vauvalle maailman toiseksi paras paikka, heti äidin sylin jälkeen! 

 

Koko: Pesän sisämitta 30x70cm ja viltti 50x55cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

Tutustuthan vauvan turvalliseen uneen Tukesin sivuilla!