Ilmainen toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ostoskori

ONNI - unipesä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Merinovillainen unipesä luo pesämäisyydellään turvallisuudentunnetta pienelle nukkujalle


110,00 €
Tuotekuvaus

Merinovillalangasta virkattu unipesä. Tämä on ihana lepopaikka pienelle nukkujalle, joka vielä totuttelee elämään isossa maailmassa. Pesä tuntuu pehmeältä vauvan herkkää ihoa vasten, ei lainkaan karhealta kuten tavallinen villa, sopii siis hienosti herkkäihoisille pienille. Merinovillan lämmönsäätelyn ansiosta vauvalla on sopivan lämmin, eikä materiaali hiosta. Tämä luonnonmateriaali on loistava valinta pienelle, jonka oma lämmönsäätely ei ihan vielä toimi oikein. Merinovilla auttaa siinä ja pitää huolta, että tämä unipesä on vauvalle maailman toiseksi paras paikka, heti äidin sylin jälkeen!

Pehmoinen unipesä on ihana peti vauvalle, se on myös helposti siirrettävä lepopaikka. Unipesä on myös hyvä lämmike vaunukopan pohjalle!


Koko: sisämitta 30x70cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa. 

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa

Tutustuthan vauvan turvalliseen uneen Tukesin sivuilla!