Caramel ONNI-unipesä
Caramel ONNI-unipesä Caramel ONNI-unipesä

Caramel ONNI-unipesä

Tuotetta rajoitettu erä.
93,08 €
109,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Merinovillainen unipesä luo pesämäisyydellään turvallisuudentunnetta pienelle nukkujalle

Saatavuus 1 kpl

AUTUMN EDITION

Upeista erikoisväreistä valmistettuja AUTUMN EDITION-tuotteita saatavilla vain rajattu erä! 


ONNI-unipesä ihanasta CARAMEL-sävyisestä langasta. Tämä kappale heti valmiina varastosta toimitukseen!


Merinovillalangasta virkattu unipesä. Tämä on ihana lepopaikka pienelle nukkujalle, joka vielä totuttelee elämään isossa maailmassa. Pesä tuntuu pehmeältä vauvan herkkää ihoa vasten, ei lainkaan karhealta kuten tavallinen villa, sopii siis hienosti herkkäihoisille pienille. Merinovillan lämmönsäätelyn ansiosta vauvalla on sopivan lämmin, eikä materiaali hiosta. Tämä luonnonmateriaali on loistava valinta pienelle, jonka oma lämmönsäätely ei ihan vielä toimi oikein. Merinovilla auttaa siinä ja pitää huolta, että tämä unipesä on vauvalle maailman toiseksi paras paikka, heti äidin sylin jälkeen!

Pehmoinen unipesä on ihana peti vauvalle, se on myös helposti siirrettävä lepopaikka. Unipesä on myös hyvä lämmike vaunukopan pohjalle!


Koko: sisämitta 30x70cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnasta saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa. 

Tutustuthan vauvan turvalliseen uneen Tukesin sivuilla!

Arvostelut 0 arvostelua