Vaaleanharmaa LÄMPÖ - unipesä 1kpl
Vaaleanharmaa LÄMPÖ - unipesä 1kpl Vaaleanharmaa LÄMPÖ - unipesä 1kpl

Vaaleanharmaa LÄMPÖ - unipesä 1kpl

Tuotetta rajoitettu erä.
85,50 €
114,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tämä unipesä on pitkäkäyttöinen, koska sen toisen päädyn saa avattua, joten vauva mahtuu nukkumaan pesässä pitkään!

Saatavuus 1 kpl

Vaaleanharmaasta langasta tehty LÄMPÖ-unipesä. Tätä väriä ei ole enää valikoimissamme, sekä käytetty lanka on muutenkin hieman erikoisempaa, sillä se on kokonaan huovutettu tiiviimmäksi. Tämä pesä ei lainkaan irrota siis esikehrätylle merinovillalle tyypillistä haitua! 

Heti varastossa valmiina nopeaan toimitukseen!

Tämä kappale noin 5cm lyhyempi kuin tavallinen Lämpö-unipesä, langan rajallisuudesta johtuen. Toisessa kuvassa näkyvissä väriero valikoimassa olevaan harmaaseen. 


Merinovillalangasta virkattu toisesta päädystä avattava unipesä. Tämä on ihana lepopaikka pienelle nukkujalle, joka vielä totuttelee elämään isossa maailmassa. Pesä tuntuu pehmeältä vauvan herkkää ihoa vasten, ei lainkaan karhealta kuten tavallinen villa, sopii siis hienosti herkkäihoisille pienille. Unipesän saa auki toisesta päädystä ja suljettua mukana tulevalla nahkaremmillä. Tämä takaa unipesän pitkäkäyttöiän, kun pesä ei tule jäämään pieneksi pituussuunnassa hetkeen! Merinovillan lämmönsäätelyn ansiosta vauvalla on sopivan lämmin, eikä materiaali hiosta. Tämä luonnonmateriaali on loistava valinta pienelle, jonka oma lämmönsäätely ei ihan vielä toimi oikein. Merinovilla auttaa siinä ja pitää huolta, että tämä unipesä on vauvalle maailman toiseksi paras paikka, heti äidin sylin jälkeen!

Pehmoinen unipesä on ihana peti vauvalle, se on myös helposti siirrettävä lepopaikka. Unipesä on myös hyvä lämmike vaunukopan pohjalle! 

 

Koko: 30x65cm (Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen)

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa. 

Tutustuthan vauvan turvalliseen uneen Tukesin sivuilla

Arvostelut 0 arvostelua