Toimitusehdot

Yleistä

Halivia Design Oy

3115553-1

Saarnitie 15 A 3

13210 Hämeenlinna

0504144014

haliviadesign@gmail.com

Halivia Design on Halivia Design Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Halivia Design Oy.Halivia Design Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset Klarna Checkoutilla. Tarkemmat tiedot lasku- ja osamaksupalveluista löytyy Klarna Checkoutin ehdoista.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Halivia Design Oy:n ehdot.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Halivia Design Oy ei vastaa viivästymisen tai viivästymisestä johtuvien välillisistä haitoista. Pyrimme tiedottamaan verkkokaupassamme poikkeavista toimitusajoista.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika on 5-14 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Jos on tarve nopeammalle toimitukselle, ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Palautusoikeus

Kaikki tuotteet tehdään käsityönä tilausta vastaan, joten tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteiden mitoissa saattaa olla pientä heittoa käsityön luonteesta johtuen.  Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, jos tuote ei vastaa tilaamaasi tuotetta (esimerkiksi täysin väärä väri) tai tuote on viallinen. Jos olet tyytymätön tuotteeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, se pyritään korjaamaan tai korvaamaan uudella.  

Palautusosoitteemme:
Halivia Design Oy
Saarnitie 15 A 3
13210 Hämeenlinna
Finland

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Halivia Design Oy

haliviadesign@gmail.com

0504144014

Saarnitie 15 A 3

13210 Hämeenlinna