Jättineulepeitto (eri kokoja)
Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja) Jättineulepeitto (eri kokoja)

Jättineulepeitto (eri kokoja)

94,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Merinovillainen jättineulepeitto on upea sisustuselemetti ja kaunis lisä joka kotiin.

Muhkea jättineulepeitto on paitsi ihanan lämmin mutta myös upea elementti sisustuksessa. Viltit ovat 100% merinovillaa ja jokainen neulotaan käsityönä tilausta vastaan. 


Jos toivomaasi kokoa tai väriä ei löydy valikosta, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen peitto. 

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla

Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni samoin kuin langoissa. Pinnaata saattaa tästä johtuen irrota haituvaa varsinkin käytön alussa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly, roskat ja eläinten karvat ravistelemalla. Merinovilla on antibakteerista eikä siis sido itseensä hajuja, joten huolloksi riittää vain tuuletus ja tarvittaessa pyyhintä. Pesua emme suosittele kotioloissa.

Huom! Mitat saattavat vaihdella käsityön luonteesta johtuen.

Jokainen tuote valmistetaan tilausta vastaan käsityönä,  keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa

Arvostelut 0 arvostelua